Analýza zaměstnanosti v Pardubickém regionu - Bendová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se věnuje problematice zaměstnanosti v Pardubickém kraji. Ukazuje vývoj a strukturu uchazečů o zaměstnání, volná místa v regionu a míru nezaměstnanosti. Zabývá se také státní politikou zaměstnanosti, migrační politikou a také fluktuací zaměstnanců.
Analysis of employment in region of Pardubice
Keywords: Nezaměstnanost; Trh práce; politika zaměstnanosti; imigrační politika; Fluktuace zaměstnanců; Unemployment; Labour Market; employment policy; immigration policy; labour turnover