Barevné LED osvětlení - Švejdar, Pavel (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato práce se zabývá tvorbou barevného osvětlení pomocí RGB LED pásku, který má více režimů svícení a je ovládán jak manuálně, tak přes Wi-Fi prostřednictvím HTML stránky nebo mobilní aplikace.
Color LED light
Keywords: Wi-Fi; mikroprocesory; diody emitující světlo; mikrofony; ESP8266; HTML; Wi-Fi; microprocessors; light emitting diodes; microphones; ESP8266; HTML