Případová studie implementace e-shopu v rámci modelu elektronického obchodování B2C - Růžička, Karel (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku implementace internetového obchodu v modelu elektronického obchodování B2C. V rámci zpracování tématu půjde o teoretické vymezení problematiky elektronického obchodování. Následně bude provedena analýza stávajících trendů v oblasti elektronického obchodování B2C. Na základě analýzy bude provedena deskriptivní případová studie implementace internetového obchodu respektující stanovená kritéria.
Case study of e-shop implementation within B2C e-commerce model
Keywords: internetový obchod; elektronické obchodování; případová studie; internet; electronic shop; electronic commerce; case study; internet