Manipulační jednotky pro vybrané vstupní díly ve společnosti Benteler ČR s.r.o. v závodu Jablonec nad Nisou - Hrníčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na problematiku manipulačních jednotek a obalů používaných v automobilovém průmyslu. Podrobně analyzuje a hodnotí obaly a manipulační jednotky používané pro balení vybraných vstupních dílů zvoleného projektu ve společnosti Benteler závod Jablonec nad Nisou. Pojmem projekt je označován soubor definovaných vstupních dílů, ze kterých je ve specifikovaném výrobním procesu vyroben konkrétní výrobek pro odběratele. Získané informace jsou využity jako podklady pro návrhy na lepší využití manipulačních jednotek. Cílem je dosáhnout snížení počtu potřebných obalů, manipulačních jednotek a přeprav ve zvoleném projektu.
Handling units for selected inbound components in the company Benteler ČR s.r.o. plant Jablonec nad Nisou
Keywords: automobilový průmysl; obaly; Benteler; vstupní díl; manipulační jednotky; automotive; Benteler; handling units; inbound parts; packaging