Síťování a výtažkování na fotoreprodukční kameře Klimsch - Smola, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá problematikou rozkladu obrazu do jednotlivých procesních barev a problematikou tvorby rastru pomocí kontaktní autotypické sítě na fotoreprodukční kameře Klimsh Color Compact.
Halftone screening and colour separations by repro camera Klimsch
Keywords: reprodukční kamery; reprodukce barevného obrazu; reprodukce tiskem