Finanční analýza firmy STATUS, a. s. - Průšová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1999)
V práci je hodnocena finanční situace firmy STATUS, a. s. v letech 1995-1998 na základě elementárních metod (horizontální, vertikální metody, rozbory na základě poměrových ukazatelů) i metod vyšších (Altmanův model, model indexu IN).
Financial analysis of the stock corporation statut
Keywords: Finanční analýza; finanční ukazatele; hodnocení; modely; metody