Nastavení automatického zásobování materiálem pro montážní linku Fiat ve společnosti Kiekert CS, s.r.o. - Zajíček, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce se zabývá řešením nastavení automatického zásobování materiálem na montážní linku Fiat ve společnosti Kiekert CS, s.r.o. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola obsahuje základní pojmy a teorii spojenou se zásobováním. Druhá kapitola se zaměřuje na představení společnosti Kiekert a současného způsobu zásobování materiálem na linku Fiat. Obsahem třetí kapitoly je ABC a XYZ analýza, na kterou navazuje návrh a implementace automatického zásobování. Závěrečná část hodnotí přínosy nově zavedeného systému zásobování.
Setting of Automatic Material Supply for Fiat Assembly Line in the Company Kiekert CS, s.r.o.
Keywords: supplies; materials; the ABC analysis; the XYZ analysis; costs