Možnosti využití RFID technologie pro potřeby Dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova a.s. - Ulbert, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku RFID technologie a možnosti jejího využití pro potřeby vybraného podniku. Zabývá se tedy teoretickým vymezením uvedené technologie, ve smyslu principu fungování, potřebných komponentů a jejich vlastností. Teoretickou část týkající se RFID technologie doplňuje praktická část, ve které je radiofrekvenční identifikace použita pro potřeby Dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova.
The possibilities of using RFID technology for the processes of Public Transport Company Chomutov and Jirkov, a.s.
Keywords: radiofrekvenční identifikace; tagy; čtečky; dopravní podniky; vjezdové systémy; radio frequency identification; tags; reader; transport companies; entrance systems