Úpravy systému a provozu v mezinárodních pokladnách pro železniční přepravu cestujících - Hradecká, Jana (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá činností mezinárodního pokladníka, nabídkou mezinárodních slev, přepravou auta jako spoluzavazadla "AUTOVLAK". Cílem je urychlení a zjednodušení výdeje mezinárodních jízdních dokladů pro cestujícího a odbavení na autovlak, nejen pro pokladníka, ale i pro cestujícího.
Adjusting of system and running of international cash desks for passenger rail transportation
Keywords: železniční doprava; mezinárodní pokladna; mezinárodní jízdní doklady; mezinárodní slevy; railway transport; international check in; international tickets; international discounts