Teambuilding v Kristián, spol. s r. o. - Kovačičinová, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na aplikování teambuildingu ve společnosti Kristián, spol. s r. o.. První polovina obsahuje vysvětlení základních pojmů managementu, řízení lidských zdrojů a teambuildingu, který je důležitou součástí organizace pracovních skupin a týmové spolupráce. Druhá část práce představuje fullservisovou komunikační agenturu Kristián, spol. s r. o., dále analyzuje úroveň využití technik týmové práce a v závěru doporučuje případné zlepšení související s budoucím rozšířením některých oddělení.
The teambuilding in Kristián, spol. s r.o.
Keywords: Řízení lidských zdrojů; teamspirit events; brainstorming; týmové role; komunikační agentury; Human Resources Management; team roles; communication agencies