Močoviny odvozené od 2-(4-aminofenyl)imidazolinu - Pérko, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Byly připraveny tři močoviny odvozené od 2-(4-aminofenyl)imidazolinu a p-substituovaných fenylisokyanátů se substituenty methyl, kyan a nitro.
Ureas derived of 2-(4-aminophenyl)imidazoline
Keywords: imidazolin; močovina; isokyanát; amin; imidazoline; urea; isocyanate; amine