Aplikace pro tisk knižního jízdního řádu vlaků - Pokorný, Jan (Univerzita Pardubice, 2019)
Předmětem této diplomové práce je popis pravidel a zákonitostí při tvorbě knižního jízdního řádu vlaků. Dále vývoj aplikace, která slouží jako editor tratí pro export knižního jízdního řádu do textového editoru.
Application for printing of rail timetable
Keywords: jízdní řád; vlaky; informační systémy; KASO; WPF; timetable; trains; information systems; KASO; WPF