Návrh využití solární energie DpmP - Koval, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá především vhodným výběrem střešních ploch Dopravního podniku města Pardubic a. s., pro umístění fotovoltaických panelů. Dále pak řeší i dispoziční otázku fotovoltaických panelů a jejich výkon.
Concept of solar energy utilization DpmP
Keywords: the photovolatic panels; the photovolatic shingles; the photovolatic effects; the silicon elements; the angle inclination; fotovoltaické panely; fotovoltaické šindely; fotovoltaické jevy; křemíkové články; úhly sklonu