Návrh a realizace modelu třídící linky - Groch, Dominik (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem bakalářské práce je návrh a realizace pásového dopravníku spolu s návrhem a tvorbou systému pro třídění objektů na základě obrazových dat. Pásový dopravník bude osazen senzorickým systémem zajišťujícím rozpoznání objektů a systémem akčních členů zajištující třídění jednotlivých objektů.
Design and realization of sorting line model
Keywords: pásový dopravník; třídění objektů; umělá inteligence; opencv; numpy; Conveyor belt; object sorting; artifical intelligence; opencv; numpy