Informovanost laické veřejnosti o zhoubném onemocnění tlustého střeva - Veselá, Hana (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá informovaností laické veřejnosti o zhoubném onemocnění tlustého střeva, se zaměřením na rizikové faktory, prevenci a diagnostiku tohoto onemocnění. Obsahuje část teoretickou, která shrnuje informace o zhoubném onemocnění tlustého střeva, a část výzkumnou, ve které jsou vyhodnoceny dotazníky, jejichž formou je výzkum prováděn.
Lay public awareness of colon malignant disease
Keywords: Kolorektální karcinom; rizikové faktory; prevence; okultní krvácení; Informovanost; Colorectal cancer; risk factors; prevention; occult bleed; Awareness