Hypoteční úvěry pro podnikatele - komparace produktů vybraných bank v ČR - Machačová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na historii, zákonnou úpravu hypotečních úvěrů a jejich vývoj. Dále je zde zmapována současná situace v oblasti českého hypotečního bankovnictví a hypoteční krize v USA. Nabízí charakteristiku hypotečních úvěru a fáze úvěrového procesu. Následně jsou vybrány banky, které poskytují hypoteční úvěry pro podnikatele a komparace produktů, které tyto banky nabízejí.
Mortgage Credits for Businesses - Products Comparison of Selected Banks in the Czech Republic
Keywords: hypoteční úvěry; úroková míra; podnikatelé; splácení; banky; mortgage credits; interest rate; businesses; repaymen; banks