Optimalizace městské hromadné dopravy ve městě Hradec Králové - Hron, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Optimalizace městské hromadné dopravy zejména s ohledem na zvyšování její kvality z pohledu cestujícího.
Optimization of local city traffic in the town Hradec Králové
Keywords: osobní doprava; Veřejná doprava; městská hromadná doprava