Integrace podnikových informačních systémů s e-government službami - Pejřimovský, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zaměřuje na integraci podnikových informačních systémů s e-government službami, vymezuje pojem podniková aplikační integrace, aplikaci elektronická podání a její integraci s e-government službami. Dále se zabývá výsledky dotazníkového šetření z podniků a na příkladu konkrétního informačního systému firmy jsou navrženy modely integrace s e-government službami.
Integration of enterprise information systems into e-government services
Keywords: Information Systems; enterprise application integration; services; models; E-Government; Informační systémy; podniková aplikační integrace; služby; modely