Příprava flexotiskových forem technologií Cyrel®FAST - Rusňáková, Anežka (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem práce je porovnat rozdíly ve zpracování u digitálních flexotiskových fotopolymerních desek, určených pro rozpouštědlový a termální způsob výroby.
Flexographic plates manufacturing in Cyrel®FAST system
Keywords: flexotiskové formy; Výroba; porovnání; flexographic printing plates; manufacturing