Transparentnost a správa daně z příjmů - Jeništová, Vendula (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce je zaměřena na daň z příjmu, zákon, který ji upravuje a na korupci. Korupce je zde zmapována pomocí dotazníku u jednotlivých respondentů.
Transparency and administration of income tax
Keywords: daně z příjmu; Korupce; dotazníkové šetření