Průzkum názorů studentů o bezpečnostním systému státu - Šťastná, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této diplomové práce bylo provést průzkum názorů studentů Univerzity Pardubice o bezpečnostním systému České republiky. Pro pochopení dané tématiky byl vypracován teoretický přehled, který popisoval současný stav bezpečnostního systému České republiky. V další části práce byly shrnuty teoretické informace týkající se problematiky průzkumů. Tyto podklady se staly východiskem pro zpracování praktické části práce, která se zabývala přípravou, realizací a vyhodnocením provedeného průzkumu. Význam práce spočíval ve zhodnocení vědomostí studentů Univerzity Pardubice týkajících se problematiky bezpečnosti.
Survey of Students´ Opinions about National Security System
Keywords: bezpečnostní systémy; bezpečnostní hrozby; bezpečnostní prvky; průzkum; studenti; dotazníky; security system; security threats; security forces; survey; students; questionnaire