Rizika území - Humlová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu rizik území, je rozdělena na dvě základní části - část teoretickou a praktickou. První část vysvětluje základní pojmy a metody analýzy rizik. Přibližuje skupiny nebezpečí, identifikaci a interakci rizik. V praktické části jsou použita získaná data k analýze rizik obce Poříčany, resp. k analýze rizik konkrétního objektu nacházejícího se v této obci.
Risk of territory
Keywords: rizika; nebezpečí; identifikace rizik; analýza rizik; analytická metoda Zurich Hazard Analysis; Risks; threat; risk identification; risk analysis; analytic method Zurich Hazard Analysis