Komparace vzdělávání pracovníků ve veřejné správě v zemích Visegrádské čtyřky - Holzbauer, Václav (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce je ukázat jaké je legislativní vymezení, institucionální zabezpečení a formy vzdělávání pracovníků ve veřejné správě v jednotlivých zemích Visegrádské čtyřky a porovnává stav vzdělávání pracovníků v jednotlivých zemích V4.
Comparision of the training of public administration employees in the Visegrad Countries
Keywords: vzdělávání pracovníků; Visegrádská čtyřka; veřejná správa