Návrh vstupních parametrů snímače pro dynamický adhezor - Vícha, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce pojednává o problematice pneumatik, stručně popisuje jejich vznik, funkci a konstrukci. Uvádí druhy zkoušek pneumatik a síly působící mezi vozovkou a pneumatikou. Cílem práce je návrh vstupních údajů pro snímač dynamického adhezoru.
Concept of Input Parameters of the Sensor for a Tire Test Machine
Keywords: pneumatika; zkoušky pneumatik; síly působící mezi pneumatikou a vozovkou; dynamický adhezor; tire; tire tests; forces between a tire and the surface; tire test machine