Brzděný přívěs pro osobní automobil - Malý, Jiří (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce je věnována návrhu koncepce brzděného přívěsu pro osobní automobil. V první část této práce je věnovaná pozornost požadavkům na přívěsy. Druhá část je zaměřena na stanovení vstupních parametrů zatížení přívěsu. V poslední části jsou provedeny pevnostní výpočty nosníků s následným vyhodnocením získaných výsledků.
Braked Trailer for Passenger Car
Keywords: přívěsy pro osobní automobily; legislativa; rámy; nápravy; brzdy; trailers for passenger cars; legislation; frames; axles; brakes