Stanovení atrakčního obvodu železniční stanice s logistickým centrem - Šourek, David (Univerzita Pardubice, 2002)
Stanovení atrakčního obvodu železniční stanice a posouzení vlivu nově vzniklého logistického centra na tento atrakční obvod.
Layout of district of railway station with logistic center
Keywords: železniční stanice; logistické centrum; atrakční obvody