Komparace střední délky života v ČR a evropských zemích - Lešková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se zabývá rozborem střední délky života (naděje dožití) v Česku a vybraných evropských zemích.
Comparison of life expectation in Czech republic anf European countries
Keywords: demografie; populační vývoj; střední délka života; dožití; Česko