Právní úprava a metody činnosti obecní policie na území České republiky - Jirák, Petr (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce pojednává o právní úpravě existence obecní policie a metodách její činnosti vyplývajících z této právní úpravy.
Keywords: policie; obecní policie; zákonné normy