Educational psychology : překlad sedmé kapitoly doplněný komentářem - Kosková, Věra (Univerzita Pardubice, 1996)
Jako úkol pro svou práci si autorka vybrala překlad sedmé kapitoly z knihy Educational psychology, amerických autorů J.F. Traverse, S.N. Elliota a T.R. Kratochwila, vydanou v roce 1993 a doplnila ho vlastním komentářem.
Keywords: pedagogická psychologie; kognitivní psychologie; učení; paměť; myšlení; metakognitivita