Exprese genu p53 v buněčné linii HEP-2 - Volfová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem je stanovení míry exprese proteinu p53 v HEP-2 buněčné linii kultivované pod vlivem chromanu draselného v různých časových intervalech od 1 do 24 hodin použitím metody PCR.
The expression of p53 in HEP-2 cell line
Keywords: polymerázové řetězové reakce; exprese; ribonukleová kyselina; izolace