Zvýšení efektivnosti závozů sekundární distribuce obchodní komodity Pivovaru Staropramen - Hladík, Radek (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce pojednává o vývoji českého ZO pivem vůbec, podrobněji potom lety 1996 – 2007. Je zde věnován prostor též problematice pivovarnictví a chmelařství v ČR a ve světě. Z diplomové práce též vyplývá, že ZO ČR s pivem má ve světě vybudovanou pevnou pozici. V dalším pojednání se zachycuje problematika sekundární distribuce v Pivovarech Staropramen a to konkrétně efektivity závozů a nástrojů použitých k měření a analyzování klíčových ukazatelů.
Increasing of the effectivness of the delivery of secondary distribution business comodities Brewery Staropramen
Keywords: Beer; Brewing; Foreign trade; Brewery Staropramen; Secondary distribution; Effectivness of the delivery; pivo; pivovarnictví; Zahraniční obchod; Pivovary Staropramen; Sekundární distribuce; Efektivita závozů