Grafický design jako nástroj pro vytvoření vlastního stylu a identifikaci značky - Žídek, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zabývá vytvořením grafického designu pro nově založenou živnost. V bakalářské práci jsou popsána pravidla a zásady, které je nutné zohlednit při tvorbě grafického designu pro podnikání. Součástí je tvorba klíčových prvků firemní identity, včetně loga, webové stránky, vizitek a materiálů pro sociální sítě.
Graphic design as a tool for creating a unique style and brand identity
Keywords: grafický design; výživový poradce; firemní identita; graphic design; nutritionist; corporate identity