Rozšíření skladovacích prostor ve společnosti Schumi Transport s.r.o. - Jílek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis funkcí skladování, dále také na typy, druhy a funkce samotných skladů. Další popisovanou částí v této práci jsou i manipulační prostředky ve skladech. To vše je popsáno v teoretické části. Praktická část je zaměřená na analýzu současného stavu skladování ve společnosti Schumi Transport s.r.o. V poslední části jsou popsány návrhy na vylepšení současného stavu spolu s návrhem na rozšíření kapacit skladu.
Extending of the storage space in the company Schumi Transport s.r.o.
Keywords: logistika; kapacity skladu; skladování; obaly; regálový systém; logistic; storage capacity; warehousing; packaging; shelving system