Postavení a role zákazníka v dopravě - Provazníková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2006)
Zákaznicky orientovaná dopravní firma, postavení zákazníka z pohledu legislativy ČR a EU, marketingové procesy.
Position and role customer in transport
Keywords: dopravní firmy; zákazníci; legislativa; marketingové strategie