Studie možností analytického hodnocení farmaceutického přípravku Tinctura amara - Sukeníková, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována identifikaci glykosidů, flavonoidů a éterických olejů v přípravku TLC, LC-MS a GC-MS.
The Study of possibillities of analytical evaluation of pharmaceutical preparation Tinctura amara
Keywords: éterické oleje; flavonoidy; glykosidy; Identifikace; Analýza