Simulační jádro se zaměřením na dopravní systémy - Moravčík, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2010)
V této práci byla realizována vzorová implementace simulačního jádra založeného na metodě plánování diskrétních událostí. Práce by měla zároveň sloužit jako podpora při studiu předmětů zabývajících se problematikou modelování a simulace.
Simulation engine related to transport systems
Keywords: simulace; simulační jádro; diskrétní událost; prioritní fronta; simulation; simulation engine; discrete event; priority queue