Softwarový generátor signálů - Bechyňa, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá vytvořením softwaru v programovém prostředí Matlab, který slouží pro tvorbu předdefinovaných a vlastních průběhů signálů. U předdefinovaných průběhů signálů lze měnit jejich parametry. Každý průběh lze uložit a kdykoliv načíst. Takto vytvořený průběh lze poslat po sériové lince do arbitrary generátoru MCP EPF10.
Software signal generator
Keywords: arbitrary generátor; softwarový generátor; Matlab; arbitrary generator; software generator