Přizpůsobení hospodářského subjektu vnitřnímu trhu EU s důrazem na management podniku - Polák, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce popisuje problémy, s nimiž se hospodářský subjekt potýká v souvislosti se vstupem ČR do EU.
Entrepreneurial subject adaptation to EU market emphasising company management
Keywords: Evropská Unie; Management; Integrace; Aliachem; Synthesia Pardubice