Monitoring manipulační techniky v rámci závodu PK ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Špunda, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá monitoringem manipulační techniky v oddělení PK ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Analýza se týká manipulační techniky, stávajících monitorovacích systémů a funkce monitorovacích systémů. Bude navrhnut nový monitorovací systém manipulační techniky včetně nových monitorovacích funkcí. Součástí zhodnocení nového monitorovacího systému bude vyčíslení investičních nákladů a časových úspor oprávněného zaměstnance.
The monitoring of handling technology in the PK department in the company SKODA AUTO a.s.
Keywords: monitorovací systémy; manipulace; manipulační technika; logistické technologie; monitoring systems; handling; handling technology; logistic technologies