Pracovní spokojenost a hrozba nezaměstnanosti - Krupka, Jiří (Univerzita Pardubice, 2010)
Ve své bakalářské práci jsem se zabýval nezaměstnaností a pracovní spokojeností. V teoretické části svojí bakalářské práce jsem se zaměřil na míru nezaměstnanosti a její měření, typy nezaměstnanosti, které se shodují s příčinami nezaměstnanosti a na důsledky nezaměstnanosti. Také jsem se v teoretické části zabýval pracovní spokojeností a jejími determinanty. V praktické části jsem vypracoval dotazník na pracovní spokojenost a její jednotlivé faktory, který byl poté předložen zaměstnancům jedné středně velké firmy k vyplnění. Poté jsem tento dotazník zpracoval a vyhodnotil výsledky.
Menace of unemployment and job satisfaction
Keywords: nezaměstnanost; pracovní spokojenost; unemployment; job satisfaction