Dokazování v daňovém řízení - Jireš, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor se v práci zabývá problematikou dokazování v daňovém řízení.
Evidence in tax control
Keywords: daňové řízení; dokazování; daňová kontrola; výklady; zákony