Komoditní akcie - Reitzová, Patricie-Anna (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá investicemi do komoditních akcií se zaměřením na společnosti těžící uran. V dané problematice se práce zaměřuje na popis konkrétních společností těžící uran a následně investicí do vybraných společností pomocí modelových příkladů, kdy je vypočítán výnos či ztráta investice za vymezená časová období.
Commodity shares
Keywords: portfolio; akcie; investice; komodity; portfolio; shares; investments; commodities