Udržitelná mobilita jako nástroj zvýšení bezpečnosti ve městech - Hamrník, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Jedním z cílů udržitelné mobility je zklidňování dopravy v centrech měst a v obytných čtvrtích. Cílem této práce je vyhodnotit vliv implementovaných opatření udržitelné mobility na bezpečnost vybraných lokalit.
Sustainable mobility as a tool to increase security in cities
Keywords: management měst; městská mobilita; doprava; bezpečnost; urban management; urban mobility; transport; security