Rešerše stanovení mykoplazmat v buněčných kulturách - Kosová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2017)
Předložená bakalářská práce je věnována problematice bakterií rodu Mycoplasma v buněčných kulturách a metodám jejich stanovení. Důraz je kladen především na metodu PCR a srovnání s ostatními metodami. Cílem bylo vytvořit literární rešerši, která přehledně shrnuje uvedenou problematiku.
Review - mycoplasma determination in cell cultures
Keywords: polymerázová řetězová reakce; mykoplazmata; buněčné kultury; polymerase chain reaction; mycoplasmas; cell cultures