Hospodářské trestné činy a jejich dopady na společnost - Michlová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2017)
Obsah této bakalářské práce se zaměřuje na analýzu hospodářských trestných činů v České republice. Teoretická část zahrnuje informace týkající se trestního práva a hospodářských trestných činů získané z odborné literatury. V praktické části jsou hospodářské trestné činy porovnávány s ekonomickými a sociálními ukazateli.
Economic crimes and their impact on society
Keywords: trestní právo; trestné činy; hospodářská kriminalita; dopad hospodářské kriminality; criminal law; crime; economic crime; impact of economic crime