Rezervační systém pro ubytovací zařízení - Havránek, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou rezervačních systémů a jejich dnes rozšířeným způsobem řešení. Tím jsou online rezervace pomocí webových aplikací. Zaměřuje se tedy na porovnání rezervačních systémů, řešení jejich slabých a silných stránek a také se zaobírá zabezpečením aplikace.
Reservation system for accommodation facilities
Keywords: Rezervace; Rezervační systém; ubytovací zařízení; Reservation; Reservation System; accommodation