Laboratorní úloha "Řízení programovatelným logickým automatem (PLC)" - Suchý, Petr (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá programovatelnými logickými automaty a teorií logického řízení. Je zaměřená především na automaty Allen-Bradley, jejich hardware a programování. V rámci práce byly řešeny úlohy řízení modelu automatické pračky.
Laboratory work "Control by programmable logic controller (PLC)"
Keywords: PLC; programmable logic controllers; automatization; Control; PLC; programovatelné logické automaty; automatizace; řízení