Analýza logistického procesu Doprava ve vybraném podniku - Dőrreová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce na téma "Analýza logistického procesu Doprava ve vybraném podniku" se zaměřuje na analýzu a hodnocení současného stavu logistického procesu ve společnosti XYZ. V rámci analýzy jsou využita kritéria jako efektivnost využití nákladních automobilů, hospodárnost dopravy a její kvalita. Na základě těchto hodnocení jsou navržena konkrétní doporučení pro zlepšení výkonnosti a hospodárnosti dopravního procesu.
Analysis of the logistics process Transport in the selected company
Keywords: logistika; logistické procesy; doprava; přeprava; efektivnost dopravy; outsourcing; náklady; logistics; logistics processes; transport; transportation; transport efficiency; outsourcing; costs