Komunikace v obytné zóně, varianta 1 v Praze-Vokovicích - Bočánek, David (Univerzita Pardubice, 2005)
Tato práce je návrhem vnitřní komunikace sloužící k obsluze uvažovaných rodinných domů nově budované obytné zóny.
Road in residental sector, version 1 in Prague - Vokovice
Keywords: obslužná komunikace; výškové řešení; směrové řešení; příčné uspořádání; odvodnění