Analýza komunikačního mixu firmy DPmP a.s. - Kudrnová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem této bakalářské práce je objasnit problematiku marketingové komunikace v DPmP a.s.. Teoretická část práce se zabývá vymezením základních pojmů marketingu a komunikačního systému. Definuje marketingovou komunikaci a rozebírá jednotlivé nástroje komunikačního mixu. Praktická část nejprve představuje společnost a její vývoj, charakterizuje současné postavení na trhu a nabídku služeb. Poté jsou rozebrány jednotlivé komunikační nástroje v praxi. Závěrečná část bakalářské práce se zabývá zhodnocením analýzy a obsahuje návrhy na zlepšení současného stavu v DPmP a.s..
The analysis of communication mix in DPmP a.s.
Keywords: Marketing mix; Marketing communication; Communication mix; situational analyses; Marketingový mix; Marketingová komunikace; komunikační mix; situační analýzy